День: 31.08.2013

Ситуацію в селі Розтоки врегульовано


Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Платановський зустрівся із жителями села Ями Розтоківської та Підхазаричівської сільських рад, які в знак протесту провели перекриття  автодороги  Путила – Чернівці. Посадовець висловив свою оцінку неправомірним діям громадян та пояснив послідовні дії влади щодо ремонту вищевказаної дороги. Так, представник виконавчої влади району відповідаючи на закиди громадян в бездіяльності пояснив, що на  звернення районної влади,  з обласного дорожнього фонду виділено І транш коштів – це 999 тис.грн. Загальна вартість робіт оцінена в  4733,051 тис.грн. На даний момент виготовлена проектно-кошторисна документація, яка направлена на експертизу відповідному органу.

За результатами перемовин дорогу розблоковано, рух транспорту відновлено. Від сьогодні на зруйнованій ділянці розпочнуться відновлювальні роботи.


До відома: 25 червня Підзахаричівська та Розтоківська сільські громади  постраждали від раптового грозового дощу з градом. Водою було зруйновано дорожнє полотно на 6 ділянках (1050 метрів) та берегозахисні укріплення. 89 житлових будинків залишились без  будь-якого дорожнього сполучення.

Читати дальше

Категорія: Новини

До уваги учасників та гостей ХХІ Міжнародного Гуцульського фестивалю!


Організаційний комітет фестивалю запрошує Вас відвідати смарагдову Путильщину та завітати 6-9 вересня 2013 року на грандіозне фольклорно-етнографічне дійство – ХХІ Міжнародний Гуцульський фестиваль. 

Відкриється свято проведенням Міжнародної науково-практичної конференції за участю представників влади, науковців, краєзнавців та мистецтвознавців із різних куточків України та із-за кордону.  Під час конференції вивчатимуться питання «Забезпечення виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013 – 2014 роки в специфічних гірських ландшафтно-кліматичних умовах Гуцульщини: стан, проблеми, шляхи розв’язання».

Читати дальше

Категорія: Новини