Ситуацію в селі Розтоки врегульовано


Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Платановський зустрівся із жителями села Ями Розтоківської та Підхазаричівської сільських рад, які в знак протесту провели перекриття  автодороги  Путила – Чернівці. Посадовець висловив свою оцінку неправомірним діям громадян та пояснив послідовні дії влади щодо ремонту вищевказаної дороги. Так, представник виконавчої влади району відповідаючи на закиди громадян в бездіяльності пояснив, що на  звернення районної влади,  з обласного дорожнього фонду виділено І транш коштів – це 999 тис.грн. Загальна вартість робіт оцінена в  4733,051 тис.грн. На даний момент виготовлена проектно-кошторисна документація, яка направлена на експертизу відповідному органу.

За результатами перемовин дорогу розблоковано, рух транспорту відновлено. Від сьогодні на зруйнованій ділянці розпочнуться відновлювальні роботи.


До відома: 25 червня Підзахаричівська та Розтоківська сільські громади  постраждали від раптового грозового дощу з градом. Водою було зруйновано дорожнє полотно на 6 ділянках (1050 метрів) та берегозахисні укріплення. 89 житлових будинків залишились без  будь-якого дорожнього сполучення.

Категорія: Новини

Залишити відповідь