День: 14.12.2015

ДО УВАГИ ВОДІЇВ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ! ВВОДИТЬСЯ ОБМЕЖЕННЯ РУХУ ТРАНСПОРТУ НА МОСТОВИХ ПЕРЕЇЗДАХ В СЕЛІ РОЗТОКИ

Як інформують в Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області, у відповідності до результатів повторного обстеження тимчасових мостів САРМ через р. Черемош в с. Розтоки на км 22+415 та км 23+434 автомобільної дороги Р-62 Верховина – Усть-Путила – Вижниця – Сторожинець – Чернівці,  проведеного 27 листопада 2015 року науково-виробничим підприємством “Тріада”, визначена загальна оцінка стану мостів як непрацездатні.
Відповідно до цих висновків, по мосту можуть пропускатись тільки в односторонньому русі одиночні транспортні засоби загальною масою не більше 5 т із швидкістю до 10 км/год. та дистанцією 70 метрів.
Для попередження виникнення аварійних ситуацій на зазначених мостах та їх повної руйнації, Службою автомобільних доріг виставлені дорожні знаки про заборону руху транспортних засобів вагою понад 5 т. Крім цього, вводиться режим охорони шляхом залучення працівників державної служби  охорони при Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області, які будуть контролювати виконання водіями вимог дорожніх знаків, виставлених за розробленою схемою згідно з Правилами дорожнього руху.
Об`їзд транспортних засобів здійснюватиметься за схемою, яка затверджена Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області, погоджена ВБДР Управління превентивної служби в Чернівецькій області, Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області, ВБДР Управління превентивної служби в Івано-Франківській області та по маршруту: Вижниця –Кути – Косів – Криворівня – Усть – Путила.
Категорія: Новини