Перемога юного митця з Путильщини в місті Києві

Перемога юного митця з Путильщини в місті КиєвіВ другій половині лютого 2016 року на базі Державного методичного центру навчальних закладів міста Київ  відбувся ІV етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!”, присвяченого пам’яті Тараса Шевченка – людини, творчість якої є визначною для нашої нації та знаною на весь світ. Цей  конкурс впродовж багатьох років  сприяє виявленню і державній підтримці майбутньої плеяди юних митців, майбутніх художників.

Популяризація творчої спадщини видатного сина українського народу, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці викладачів, керівників мистецьких шкіл  ось ті пріоритетні напрямки розвитку сучасної мистецької освіти, які підтримує Конкурс.

Від Чернівецької області 11 творчих робіт учнів-переможців взяли участь у Всеукраїнському конкурсі, в тому числі і двоє учнів Путильської художньої школи.

Цього року у своїх роботах учасники  продемонстрували не лише майстерність, розвинені навички та невпинний пошук натхнення. Перш за все, вони  довели, що молоде українське покоління – це люди, які усвідомлюють себе українцями, єдиною нацією, відчувають гордість за своїх предків, історію, засвідчують власну життєву позицію, пошук свого місця у сучасному суспільстві.

За підсумками роботи журі серед переможців Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої!” в номінації «Образотворче мистецтво» визнано учня 4 класу Путильської художньої школи Костянтина Григоряка викладач Ковальчук Т.П. Нагородження учнів-переможців та їх керівників відбудеться в травні цього року в місті Каневі на Чернечій горі.

Категорія: Новини

Залишити відповідь