День: 22.05.2016

НОВОНАРОДЖЕНИМ ПУТИЛЬЧАНАМ ВРУЧЕНО ПЕРШІ ВИШИВАНКИ

НОВОНАРОДЖЕНИМ ПУТИЛЬЧАНАМ ВРУЧЕНО ПЕРШІ ВИШИВАНКИ

Традицію вручати новонародженим до Дня вишиванки сорочки із вишитим шиттям перейняли й на Путильщині. З нагоди свята, свої перші вишиванки отримали хлопчик та дівчинка, які побачили світ 14 та 20 травня в пологовому будинку КЗ «Путильська центральна районна лікарня». Почесну місію вперше вручити вишиванки новонародженим виконали голова районної державної адміністрації Микола Савчук, головний лікар КЗ «Путильська центральна районна лікарня» Михайло Дячук та заступник головного лікаря медичної установи Олена Карпенко.

 Вітаючи щасливих матерів Шитрюк Тетяну (с.Киселиці) та Дмитроняк Лідію (с.Голошина) із народженням малюків, керівник району побажав, щоби дітки росли здоровими та щасливими на втіху батькам, а згодом, ставши дорослішими, стали відданими громадянами України.
Категорія: Новини

СБУ БУКОВИНИ НАБИРАЄ ПАТРІОТІВ У СПЕЦПІДРОЗДІЛ “АЛЬФА”

СБУ БУКОВИНИ НАБИРАЄ ПАТРІОТІВ У СПЕЦПІДРОЗДІЛ "АЛЬФА"Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області запрошує українських патріотів на військову службу до Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів – ЦСО “А” або “Альфа”.
Сьогодні бійці “Альфи” безпосередньо беруть участь у проведенні спеціальних операцій із припинення протиправної діяльності розвідувально-диверсійних груп, терористичних груп та терористичних організацій, не передбачених законами України воєнізованих або збройних формувань.
До конкурсу на зарахування на військову службу в “Альфі” СБУ за контрактом запрошуються громадяни України, здатні за діловими та моральними якостями, освітнім рівнем і станом здоров’я ефективно виконувати покладені на них службові обов’язки, згодні проходити військову службу в будь-якому регіоні України.
Основні вимоги до кандидатів: вік – 23-35 років, вища освіта, досягнення в спорті (спортивні звання) або відмінна фізична підготовка. Перевага надається кандидатам, що мають досвід служби в підрозділах спецпризначення, участі в антитерористичній операції, є учасниками бойових дій, служили в Збройних силах України або навчалися на військовій кафедрі вищого навчального закладу.
Стосовно громадян, які будуть відібрані як кандидати на військову службу у Службу безпеки України, здійснюватимуться заходи щодо визначення їх професійної придатності до військової служби на визначених посадах, стану здоров’я, а також професійно-психологічний відбір.
Кандидати можуть надіслати свої резюме на електронні адреси usbu_chn@ssu.gov.ua,pressbu.cv@gmail.com, або звернутися безпосередньо за адресою Управління: м. Чернівці, вул. Шевченка, 1а.
Довідки за тел. (0372) 59-53-37, 59-53-99.
Категорія: Новини