Місяць: Вересень 2016

НА ПУТИЛЬЩИНІ ЗБУДОВАНО ТА ВІДКРИТО ЩЕ ОДИН ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНИЙ ОБ’ЄКТ

dscn4819У суботу, 17 вересня, відбулося урочисте відкриття рекреаційного об’єкта, збудованого в селі Голошина на території Яблуницького лісництва ДП «Путильський лісгосп». Сюди з’їхалися керівники районної влади, державного лісгоспу та представники трудового колективу підприємства.

Підсумок зробленого став справжнім святом, з яким присутніх вітали голова райдержадміністрації Микола Савчук та директор лісгоспу Петро Фрей. Микола Петрович подякував лісівникам за працю, яка приноситиме користь багатьом поколінням і є важливою складовою в розвитку туристичної галузі району. Директор лісгоспу Петро Фрей висловив слова вдячності лісничому Яблуницького лісництва Руслану Мицканюку та всім працівникам, які доклали чимало зусиль для того, щоб створити затишок на кордоні лісництва.

За православною традицією настоятель Свято-Михайлівського храму села Яблуниця отець Димитрій (Безиль) провів церемонію освячення новобудови.

Загалом, до уваги відвідувачів пропонуються два будинки з кімнатами відпочинку, альтанка закритого типу, господарські споруди, спортивний майданчик, ставок, рекреаційні куточки, виконані сучасному стилі дерев’яного будівництва.

Як зазначають лісівники, гостей тут зустрічатимуть час від часу, а працівники лісової охорони перебувають тут постійно, адже ведуть контроль за лісовими угіддями, охороняють їх, здійснюють обходи, пильнуватимуть в пожежонебезпечну пору. Отож, потрібність і важливість доброї справи очевидна.

За словами лісничого Руслана Мицканюка, на будівництво об’єкта з власних коштів лісгоспу спрямовано орієнтовно 2,5 мільйона гривень.

dscn4868-1 dscn4846

Категорія: Новини

ВІДБУДОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

<img class="size-full wp-image-827 alignleft" src="https://putyla.org.ua/wp-content/uploads/2016/09/dscn6115 hop over to this web-site.jpg” alt=”dscn6115″ width=”165″ height=”110″ srcset=”https://putyla.org.ua/wp-content/uploads/2016/09/dscn6115.jpg 165w, https://putyla.org.ua/wp-content/uploads/2016/09/dscn6115-120×80.jpg 120w” sizes=”(max-width: 165px) 100vw, 165px” />Під керівництвом голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Ямницького на комісії розглянуто звернення Розтоківського сільського голови щодо необхідності проведення демонтажу водопропускних труб, які у руслі річки Черемош слугували для переїзду транспортних засобів.

Отже, за результатами обговорення вищевказаного питання комісія прийняла рішення – сільській раді села Розтоки у зв’язку з відсутністю необхідності відновлення тимчасового переїзду на даний час та в подальшому, а також з метою недопущення розмиву русла річки Черемош в селі Розтоки під час проливних дощів, пошкодження чи розкрадання водопропускних труб, які використовувалися для облаштування тимчасового переїзду через річку Черемош в селі Розтоки для транспортних засобів понад 5 тонн поблизу тимчасових мостів, провести їх демонтаж та визначити відповідальну особу за їх зберігання.

Категорія: Новини