Путильчани на полігоні “Прибан” пройшли заняття з військової підготовки

В рамках проведення Єдиного всеукраїнського стрілецького дня 25 березня на базі загальновійськового полігону «Прибан», що на Сторожинеччині відбулись практичні заняття з вогневої підготовки з організаційним ядром загону оборони Путильського району. З Путильщини для участі в заході делеговано 30 чоловік, які входять до складу Путильського загону оборони № 809.  Очолили делегацію керівники виконавчої влади району – голова райдержадміністрації Микола Савчук та перший заступник голови Михайло Ямницький.

Захід організовано для поглиблення теоретичних знань військовозобов’язаних, відновлення практичних навичок військовозобов’язаних у поводженні зі зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї, виховання у особового складу загону оборони усвідомлення важливості виконання завдань, що стоять перед ними, патріотизму та наполегливості у освоєнні військових знань, згуртованості та злагодженості роботи при виконанні поставлених завдань.

Варто відзначити, що особисто очолили підрозділи для проведення стрільб голова районної державної адміністрації Микола Савчук, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький та військовий комісар Путильського РВК, підполковник Олександр Кацубо.

Особовий склад військовозобов’язаних Путильського району взяв участь у виконанні вправ стрільб з автомата «Калашникова» (АК-74) та пістолета «Макарова» (ПМ). Заняття пройшли в 2 навчальних місцях, де кожен військовозобов’язаний зміг вивчити заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренуватись у виконанні нормативів неповного розбирання (складання) зброї та практично виконати вправи стрільби з АК-74 та ПМ.

Категорія: Новини Мітки: Позначки:, ,