На апаратній нараді обговорено хід підготовки до свята “Полонинська ватра”

Під головуванням керівника виконавчої влади району сьогодні відбулась апаратна нарада, у ході якої ключовим стало питання підготовки до проведення 52-го районного свята «Полонинська ватра». Микола Савчук, звертаючись до керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб зауважив, що в основному підготовка до свята йде планово, головні сценічні задумки втілені, а організаційно-підготовчі питання до свята – на фінальній стадії завершення.

«Ми маємо гідно провести районне свято виходу на полонини, для цього потрібно ще раз пильно переглянути виконання кожного пункту підготовки святкового дійства та разом з тим сподіватись на гарну погоду в день свята», – зауважив керівник району. Ведучи мову про підготовку дійства Микола Петрович зауважив, що передбачається велика кількість гостей серед яких учікується на приїзд представників європейської спільноти – з Румунії, Чехії, також на свято прибудуть делегації з усіх районів гуцульського регіону та Чернівецької області зокрема.

Не менш важливим у підготовці до свята є питання забезпечення належного дорожнього сполучення. Ямковий ремонт дороги проводиться, незважаючи на складні погодні умови. За словами голови районної державної адміністрації, щоби врегулювати питання якісного відновлення дорожнього покриття на ділянці автодороги в селі Тюдів (Івано-Франківська область), яка для району має стратегічне значення в транспортному сполученні з обласним центром Буковини днями відбудеться зустріч голів Чернівецької та Івано-Франківської обласних адміністрацій.

У підсумку наради керівник виконавчої влади району надав низку доручень по організації свята виходу на полонини, яке відбудеться вже цієї неділі на стадіоні “Карпати”.

Категорія: Новини Мітки: Позначки:,