В школах Путильщини святково пролунав “останній дзвоник”

Традиційно остання п’ятниця травня знаменується проведенням в загальноосвітніх навчальних закладах най очікуваного для школярів та їх батьків свята «Останній дзвоник», яке цьогоріч припало на 26 травня. Саме сьогодні у всіх загальноосвітніх навчальних закладах району відбулись святкові лінійки, якими завершився черговий навчальний рік.

На урочистості з нагоди завершення навчання завітали керівники виконавчої влади району щоби привітати випускників, школярів, педагогів та батьків із святом «Останнього дзвоника» та висловити слова вдячності за здобуті досягнення.

Так, голова райдержадміністрації Микола Савчук побував одразу в двох навчальних закладах. Посадовець відвідав урочисті лінійки в Усть-Путильській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів та Мариничівському НВК «Родина». Керівник виконавчої влади району привітав дружні шкільні родини із святом. А педагогічний та учнівський колектив Мариничівського НВК «Родина» із десятою річницею з часу заснування навчального закладу. Принагідно Микола Петрович вручив найкращим учням та вчителям закладів грамоти за особливі успіхи в навчанні та праці.

З нагоди свята останнього дзвоника вихованців Путильської гімназії привітав перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький, а школярів Путильської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – керівник апарату районної державної адміністрації Марія Яків’юк.

Категорія: Новини Мітки: Позначки:, , ,