День: 17.04.2015

Визначено кращий проект, за яким в селищі планується спорудити пам’ятний знак загиблим героям України

Визначено кращий проект, за яким в селищі планується спорудити пам’ятний знак загиблим героям УкраїниСьогодні за участю голови районної ради Андрія Дутчака під керівництвом заступника голови районної ради Михайла Козяна відбулося чергове засідання конкурсної комісії відкритого конкурсу на кращий проект пам’ятного знаку Небесної Сотні та загиблим військовослужбовцям, які брали участь в  АТО на сході України.
Керуючись Положенням про проведення відповідного конкурсу члени конкурсної комісії прийняли остаточне рішення щодо проекту – переможця даного конкурсу. Ним став проект автора Юрія Ткачука, який набрав найбільшу кількість голосів.  Черговим кроком стане розробка положення про порядок встановлення пам’ятного знаку та відведення земельної ділянки під спорудження монументального мистецтва. Члени комісії також обговорили питання збору коштів для спорудження пам’ятника. Для цього планується оголосити збір благодійних коштів серед громадськості району.
Категорія: Новини

До уваги учасників ЗНО-2015

До уваги учасників ЗНО-2015Наближається хвилюючий момент здачі випускниками зовнішнього незалежного оцінювання. Здача вже першого іспиту відбудеться 24 квітня. Тож департамент освіти і науки обласної державної адміністрації нагадує, що в разі неявки на основну сесію зовнішнього оцінювання з української мови та літератури через поважні причини випускник матиме право, за рішенням регламентної комісії, пройти це тестування під час додаткової сесії. Для цього необхідно протягом п’яти робочих днів (враховуючи день проходження ЗНО) надіслати до регламентної комісії Івано-Франківського регіонального центру відповідну заяву.
Єдиним документом, який підтверджує факт хвороби в день тестування, є медична довідка форми 095/о. Вхід до пункту проведення ЗНО здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. У випадку запізнення абітурієнт не допускається до пункту тестування. Починаючи з 11:00 год., учасникам заборонено мати при собі (навіть виключеними) будь-які засоби зв’язку, пристрої зчитування, збереження та відтворення інформації, їх складові частини, а також друковані і рукописні матеріали. Під час технологічної перерви, в разі виявлення за допомогою металодетекторів зазначених пристроїв та матеріалів, учасник ЗНО буде позбавлений права виконувати сертифікаційну роботу, а результати анульовуються.
Категорія: Новини