Олександр Фищук передав з державної власності у власність Буковинської громади ліси АПК

Олександр Фищук передав з державної власності у власність Буковинської громади ліси АПК3 березня 2016 року, розпорядженням обласної державної адміністрації № 98-р Олександр Фищук передав з державної власності у спільну власність територіальних громад Чернівецької області земельні лісові ділянки загальною площею 66160,7 га, які використовувалися державними лісогосподарськими підприємствами агропромислового комплексу.
Цим вольовим рішенням голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук виконав одну з головних обіцянок перед буковинцями – наведення порядку у лісовій галузі області.
Усвідомлюючи важливість такого кроку для розвитку Буковини та здійснюючи реальний крок до децентралізації, керівник крайової влади своїм розпорядженням надав громаді краю вільно розпоряджатися своїми ресурсами.
Рішення голови облдержадміністрації про передачу земельних лісових ділянок загальною площею 66160,7 га з державної у власність територіальних громад Чернівецької області має історичний характер. Воно сприятиме  інвестиційній привабливості лісової галузі в Чернівецькій області та зробило її незалежною від стану справ у лісовій галузі України.
Категорія: Новини

Залишити відповідь