В окремих школах Путильського району вжито протиепідемічних заходів щодо непоширення захворювання на ГРВі

За результатами даних проведеного моніторингу захворюваності населення на ГРВі та грип сьогодні, 12 грудня, відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як поінформували на засіданні працівники Путильського районного лабораторного відділення Вижницького міжрайонного відділу лабораторних досліджень з 30 вересня по 12 грудня 2016 року зареєстровано 2353 випадки захворювань на ГРВі, з них 1594 дітей, що складає 67,7 відсотки. За 50-й тиждень епідемічного сезону захворіло 966 школярів, що дорівнює 60,6 % від загальної кількості хворих дітей.

Станом на 12.12.16 р. найвища захворюваність на ГРВі спостерігається в Селятинській школі-інтернат (66,7 %), Самаківській ЗОШ (57,8 %), Селятинській ЗОШ І-ІІІ ст. (55,3 %), Плосківській ЗОШ І-ІІІ ст. (33,7 %), Дихтинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. (32,4%) та Киселицькій ЗОШ І-ІІІ ст. (32,3 %).

Враховуючи результати проведеного моніторингу Путильським районним лабораторним відділенням Вижницького міжрайонного відділу лабораторних досліджень та даних по відвідуваності освітніх закладів, з метою попередження поширення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в тому числі грип комісією прийнято рішення про призупинення навчально-виховного процесу в Киселицькій, Дихтинецькій, Самаківській, Селятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 12 по 16 грудня 2016 року включно.

Разом з тим, директору КЗ «Селятинська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів» також рекомендовано призупинити навчально-виховний процес в даному навчальному закладі з 12 по 16 та проконтролювати ситуацію щодо лікування в шкільному ізоляторі 30 хворих на ГРВі підопічних інтернату.

Категорія: Новини Мітки: Позначки:,