День: 04.06.2017

Тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування державного значення у Чернівецькій області

З метою створення умов для безпечного руху транспорту на дорогах Чернівецької області, недопущення руйнування покриття автомобільних доріг загального користування Чернівецької області у період підвищення температури повітря понад 28 градусів С і більше, керуючись статтею 33 Закону України «Про автомобільні дороги», частиною 2 статті 29 Закону України «Про дорожній рух», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року №879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», на виконання окремого доручення Укравтодору від 16.05.17 №146-ОД щодо введення обмежень руху великовагових транспортних засобів у спекотну погоду Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області вводиться з 01 червня 2017 року тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування державного значення області загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більше, ніж 7 тонн, з 10:00 до 22:00 з 01 червня по 31 серпня 2017 року.

На період дії обмеження руху визначені місця відстою великовагового транспорту на дорогах державного значення в кількості 42 майданчики та 422 паркомісця.

Читати дальше

Категорія: Новини Мітки: Позначки:,

Лісгоспи Путильщини успішно завершили весняну лісокультурну кампанію

Спеціалісти державного підприємства «Путильський лісгосп» цієї весни посадили 200 гектарів молодого лісу. На такій самій території провели доповнення лісокультур.

Для заліснення зрубів Путильський лісгосп використовує свій посадковий матеріал. Саджанці вирощують в розсадниках, що діють при восьми лісництвах, з насіння, зібраного лісівниками з елітних дерев державного лісфонду. Окрім основних лісоутворюючих порід, є плантації декоративного самшита, ялівця, туї, гібіскуса, каштана, якими прикрашають населені пункти високогірної Путильщини.

У розсаднику Яблуницького лісництва посадили п’ять гектарів декоративної ялини колючої. Зараз працюють над вирощуванням та пристосуванням у гірських умовах дугласії Мензиса та модрини європейської.

Читати дальше

Категорія: Новини Мітки: Позначки:, ,