ВИХОВАНКИ ПУТИЛЬСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ЗДОБУЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ В ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ

ВИХОВАНКИ ПУТИЛЬСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ЗДОБУЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ В ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІЯк інформують у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, з 5 по 8 травня в столиці України проходив ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
У відділенні літературознавства, фольклористики і мистецтвознавства Чернівецький регіон представляли дві учениці Путильської гімназії Нестерюк Аліна, учениця 6(10) класу та Генцар Анастасія, учениця 7(11) класу.
Нестерюк Аліна, в секції фольклористики представила науково-дослідницьку роботу на тему «Звичаї та обряди жителів Путильщини пов’язані із народженням дитини», а  Генцар Анастасія в секції української літератури презентувала власну літературно-творчу працю «Буковинські реалії в книзі новел “Нація” та романі “Солодка Даруся” Марії Матіос».
За результатами конкурсу, який проходив у три етапи: заочне оцінювання науково-дослідницьких робіт, оцінювання навчальних досягнень учасників із базових дисциплін та захист науково-дослідницьких робіт  Нестерюк Аліна посіла ІІІ місце, а Генцар Анастасія стала дипломантом конкурсу.

 

Категорія: Новини

Залишити відповідь