НА ПУТИЛЬЩИНІ ПРОХОДИТЬ І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016»

<img class="alignleft" style="border: none;" title="НА ПУТИЛЬЩИНІ ПРОХОДИТЬ І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016»" src="https://www.putyla.org.ua/uploads/posts/2015-12/thumbs/1449794960_zavantazhennya_1 Web Site.jpg” alt=”НА ПУТИЛЬЩИНІ ПРОХОДИТЬ І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2016»” width=”160″ height=”122″ align=”left” />
Як інформують в відділі освіти районної державної адміністрації, 8 грудня на базі Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось відкриття І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016».
З вітальним словом до учасників конкурсного змагання звернулися начальник відділу освіти райдержадміністрації Дмитро Фрей та завідувачка районним методичним кабінетом відділу освіти Любов Шевчук, які побажали конкурсантам гідно представити свої вміння та таланти в кожному із фахових напрямів.
Очний тур конкурсу складався із п’яти частин та передбачав проведення майстер-класу, фахового тестування, виконання творчого завдання (підготовка та реалізація освітнього проекту), проведення уроку та його самоаналізу.
Педагоги на повну продемонстрували професійну майстерність, креативність, уміння володіти комп’ютерною технікою. Наразі конкурс триває.
Категорія: Новини

Залишити відповідь