ІЗ ВАЖЛИВІСТЮ ЗБЕРЕЖЕННЯ СТАРОВІКОВИХ ЛІСІВ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ ПРИРОДООХОРОНЦІ РОЗМОВЛЯЛИ ІЗ ПІДРОСТАЮЧИМ ПОКОЛІННЯМ

ІЗ ВАЖЛИВІСТЮ ЗБЕРЕЖЕННЯ СТАРОВІКОВИХ ЛІСІВ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ ПРИРОДООХОРОНЦІ РОЗМОВЛЯЛИ ІЗ ПІДРОСТАЮЧИМ ПОКОЛІННЯМ
В рамках проекту “Збереження Карпатських пралісів”, який проводить Українське товариство охорони птахів за участі та фінансової підтримки Франкфуртського зоологічного товариства (Німеччина) працівники відділу екологічної освіти та туризму національного природного парку «Черемоський» з 13 листопада по 9 грудня в учнівських колективах проводили роз’яснювальні бесіди про значимість збереження пралісів та старовікових лісів. З цією метою фахівці парку відвідали Путильську гімназію, Путильську, Сергіївську, Шепітську та Киселицьку загальноосвітні школи.
У ході проведення бесід  учням донесено інформацію про цінність  збереження пралісів та старовікових лісів. Для наглядності також продемонстровано відеоролик телепередачі «Зелений Бум» (ТРК «Буковина»), де в сюжеті йшлося про збереження старовікових лісів Путильщини.
На завершення бесіди з учнями здійснено анкетування про збереження Карпатських лісових масивів. Організатори зазначають, що опитано 69 респондентів, з яких 63 підтримують значимість збереження Карпатських пралісів та ідею розширення меж НПП «Черемоський».
Категорія: Новини

Залишити відповідь