Місяць: Березень 2017

Путильчани на полігоні “Прибан” пройшли заняття з військової підготовки

В рамках проведення Єдиного всеукраїнського стрілецького дня 25 березня на базі загальновійськового полігону «Прибан», що на Сторожинеччині відбулись практичні заняття з вогневої підготовки з організаційним ядром загону оборони Путильського району. З Путильщини для участі в заході делеговано 30 чоловік, які входять до складу Путильського загону оборони № 809.  Очолили делегацію керівники виконавчої влади району – голова райдержадміністрації Микола Савчук та перший заступник голови Михайло Ямницький.

Захід організовано для поглиблення теоретичних знань військовозобов’язаних, відновлення практичних навичок військовозобов’язаних у поводженні зі зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї, виховання у особового складу загону оборони усвідомлення важливості виконання завдань, що стоять перед ними, патріотизму та наполегливості у освоєнні військових знань, згуртованості та злагодженості роботи при виконанні поставлених завдань.

Читати дальше

Категорія: Новини Мітки: Позначки:, ,

Юні тенісисти Путильщини підкорюють нові спортивні вершини

Як інформує голова районного товариства ВФСТ «Колос» Віктор Псарюк, 19 березня в селі Волока Глибоцького району проводились обласні змагання з настільного тенісу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл ВФСТ «Колос». Юні спортсмени, 2005 року народження, виборювали першість у двох вікових категоріях.

Так, команда путильчан у складі: Джуряка Олександра з Путили, Шміляка Констянтина з Яблуниці та Скрипчук Анастасії з Самакови в своїй підгрупі посіла І місце. Спортсмени  змагалися у фіналі з місцевими спортсменами і поступились з рахунком  2:1, відповідно здобувши  ІІ місце на усіх змаганнях. В категорії 2003 – 2004  р.н.  учні спортивної секції Яблуницької школи Кивер Мар’ян та Дроняк Захар зуміли переграти всі команди, де посіли почесне І місце.

За чудову гру та хороші результати переможців нагороджено медалями  відповідного ґатунку  та спортивними грамотами.

Категорія: Новини Мітки: Позначки:

Представники з Путильського району взяли участь у відкритому чемпіонаті з настільного тенісу в місті Чернівці

З 10 по 12 березня 2017 року в місті Чернівці відбувся відкритий чемпіонат з настільного тенісу. Путильський район представляли 13 учасників в різних вікових категоріях. Зокрема  серед хлопців високе 5 місце зайняв Джуряк Олександр в категорії 2005-2006 року народження, а Пентюк Олена стала чемпіонкою одразу у двох категоріях серед дівчат 2002-2004року народження та 1999-2001року народження і буде виступати на Чемпіонаті України в складі збірної області!

Всього в змаганнях взяло участь 170 дітей з різних районів області та міста Чернівці, а також були учасники із Коломиї, Заліщиків та Кам’янець-Подільського. Проживання спортсменів в готелі «Черемош» забезпечив Пентюк Василь Григорович.

Категорія: Новини Мітки: Позначки:, ,

Служба автомобільних доріг України в Чернівецькій області інформує про плани на 2017 рік в частині відновлення автошляхів в районі

Сьогодні на апаратній нараді голова районної державної адміністрації Микола Савчук зупинився на перспективних планах на 2017 рік щодо будівництва та ремонту дорожнього полотна на окремих відрізках автошляхів Путильського району та дорожньої інфраструктури загалом.

Так, за інформацією Служби автомобільних доріг України в Чернівецькій області, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України № 62-р від 01.02.2017р. «Про внесення змін у додатки 1,2 до розпорядження КМУ від 18.01.2017 р. № 14» Чернівецькій області з державного бюджету передбачено 79190 тис.грн., із них по Путильському району на:

Читати дальше

Категорія: Новини Мітки: Позначки:, , ,

Юні спортсмени Путильщини радують своїми досягненнями

26 лютого у місті Косів, Івано-Франківської області пройшов турнір з настільного тенісу серед дітей 2005 року народження та молодші, де прийняли участь спортсмени із Путили, Косова та Коломиї. Серед хлопців II місце виборов Олександр Джуряк, а Станіслав Іліщук у грі за третє місце з рахунком 3:2 поступився супернику з Косова і став четвертім. Серед дівчат чемпіонкою стала Малеш Вікторія з Путили, яка проявила волю до перемоги-поступаючись 2:0 у фіналі, змогла вирвати перемогу з рахунком 3:2. Шпетко Евеліна зайняла 4 місце.

Категорія: Новини