В рамках проведення Всеукраїнської екологічної акції «Посади Дерево миру» в центральному парку селища закладено алею миру

Сьогодні голова районної державної адміністрації Микола Савчук, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький, керівник апарату райдержадміністрації Марія Яків’юк, директор ДП «Путильський лісгосп» Петро Фрей та працівники лісгоспу долучились до проведення Всеукраїнської екологічної акції «Посади Дерево миру». Посадовці власноруч висадили більше 20-ти декоративних дерев в центральному парку селища, поблизу пам’ятника учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, створивши  зелену алею миру біля нього.

Для даного заходу посадковий матеріал було надано ДП «Путильський лісгосп».

Микола Петрович звернув увагу присутніх на важливість акції, яка покликана об’єднувати людей заради майбутнього.  Також зауважив, що на протязі нинішнього року, тут же, – в парку, планується встановити пам’ятник учасникам бойових дій в Афганістані, навколо якого також будуть висаджені зелені насадження.

Нагадаємо, що Всеукраїнська акція «Посади дерево миру» є безстроковою і проводитися з метою привернення уваги українців до екологічних проблем, підвищення інтересу щодо бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Категорія: Новини