Путильчан запрошують на міжобласний турнір з футболу, присвячений пам’яті видатного футболіста Андрія Гусіна

20c2e415-16 жовтня в Путилі о 10.00 год. на стадіоні “Карпати” відбудеться традиційний міжобласний турнір з футболу, присвячений пам’яті видатного футболіста Андрія Гусіна. Так, 15 жовтня, у суботу, іменний кубок розігруватимуть команди юнаків 2002 – 2003 років народження. На полі зустрінуться футбольна команда з Кутів і села Банилів Вижницького району та футбольна команда «Путила».

16 жовтня, в неділю, відбудеться турнір з участю команд–аматорів Чернівецької області: ФК «Путила», переможець минулорічного розіграшу ФК «Зарінок» із Сторожинецького району, команда селища Кути та збірна команда ветеранів футболу з Києва, наставником якої, за попередньою інформацією, буде тренер Мирон Богданович Маркевич, а в складі команди гратимуть відомі майстри футболу Едуард Цихмейструк, Анатолій Дем’яненко, Сергій Федоров, Олексій Михайличенко та інші.

Організатори заходів Путильська районна федерація футболу запрошують вболівальників прийти і підтримати гравців та отримати задоволення від перегляду матчів.

Категорія: Новини